48 UUR LANG 20% korting op alle eiwitshakes met code "PROTEIN20"
  • Home
  • Her Protein Blog | Jouw bron van gezonde en sportieve inspiratie!

Blogs

Wat is de beste eiwitshake voor vrouwen.

Wat is de beste eiwitshake voor vrouwen?

Vrouwen kunnen het beste kiezen voor plantaardige eiwitshakes. Deze poeders bevatten geen schadelijke toevoegingen en geen allergenen. Daarnaast zijn ze beter voor de spijsvertering en helpen ze het immuunsysteem te versterken.
door Her Protein aan October 07, 2020
Wat zijn de 7 beste plantaardige eiwitbronnen?

Wat zijn de 7 beste plantaardige eiwitbronnen?

Eitwitten zijn onmisbaar in ons voedingspatroon. Vlees is een grote bron voor eiwitten, maar wat met vegetariërs en veganisten? Gelukkig zijn er ook heel wat plantaardige eiwitbronnen. Denk maar aan brood, rijst, pasta etc, maar wat is nou de beste plantaardige eiwitbron?
door Her Protein aan October 07, 2020
Afvallen met eiwitshakes.

Afvallen met eiwitshakes: zó doe je dat

Als je je afvraagt of eiwitshakes, ook wel bekend als proteïne shakes, jou kunnen helpen bij het afvallen, dan ben je zeker niet de enige. Dit artikel gaat dieper in op de vraag of eiwitshakes ondersteuning kunnen bieden bij gewichtsverlies. Zo ja, welke eiwitshake is dan het beste?
door Her Protein aan October 07, 2020  in Afvallen
9 Fitness tips voor vrouwen.

9 fitness tips voor vrouwen

Wil jij meer resultaat behalen in de sportschool en ben je op zoek naar fitness tips voor vrouwen die werken? Wij vertellen je hoe jij het meeste uit je trainingen haalt én hoe je jouw leefstijl aanpast, zodat je er strakker uit komt te zien. Deze tips zijn zowel voor vrouwen die al een tijdje bezig zijn of net beginnen.
door Her Protein aan September 30, 2020

Blog

Recent Posts

About

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Read more

Tags

Subscribe to Our Newsletter!

By entering your email, you agree to our Terms of Service and Privacy Policy.

TERUG NAAR BOVEN

Iemand kocht net

Product name

info info