Hip Dips: Wat zijn het? En hoe kom je ervan af? - Her Protein
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de €70,-.
  • Voor 15 uur besteld is morgen in huis.
  • NEW Fat Burner Miami Peach Ontdek Nu!
  • Home
  • Blogs
  • Wat zijn Hip Dips en hoe kom je ervan af?

Wat zijn Hip Dips en hoe kom je ervan af?

door Her Protein  in Fitness
De term Hip Dips wint de afgelopen jaren behoorlijk aan populariteit onder vrouwen. Zo is het een populaire trend op Instagram. Na de thigh gaps en ab cracks, zijn Hip Dips nu trending. Veel vrouwen hebben zich hier jarenlang onzeker over gevoeld. Maar wat zijn Hips Dips nu eigenlijk? En zijn een workout en supplementen voldoende om er voor eens en voor altijd mee af te rekenen?
Lees in deze blog hoe je van je hip dips afkomt.

Wat zijn hip dips?

De kans is groot dat je al enigszins of zelfs geheel bekend bent met de term. Veel vrouwen hebben dan ook zogenaamde Hip Dips. De letterlijke vertaling van deze term is heup deuken. Het zijn dan ook deukjes die veel vrouwen in hun heupen hebben. Veel vrouwen zijn hier onzeker over, met name wanneer ze een nauwsluitende jurk of rok aantrekken. Maar wist je dat Hip Dips van nature voorkomende, naar binnen gerichte curves zijn?

Wat is de oorzaak van hip dips?

Veel vrouwen vragen zich af hoe ze aan deze Hip Dips komen. Heeft de oorzaak te maken met de sport die we beoefenen? Vormen deze heupkuiltjes zich door een bepaalde houding die we aannemen wanneer we zitten of staan? Of is voeding soms de bepalende factor? Het antwoord is in feite heel anders. Het is namelijk zo dat Hip Dips een van nature voorkomend fenomeen zijn. Hip Dips worden veroorzaakt door de vorm van je bekken, en zijn dus een normaal onderdeel van de structuur van je lichaam. Er wordt dus ten onrechte gedacht dat heup deukjes het gevolg zijn van een te hoog vetpercentage of ongezond eten.

Hoe kom je van heup deukjes af?

Nu we een beeld hebben van de oorzaak van Hip Dips, weten we dus dat het niets is om ons voor te schamen. Voor veel vrouwen rust er nog een soort van taboe op, maar dit is nergens voor nodig. Tegenwoordig worden Hip Dips gelukkig vaak omarmd door vrouwen wereldwijd. Maar veel vrouwen dromen toch van het perfecte zandloper figuur. En hier horen Hip Dips niet bij. Het is allereerst belangrijk om je te realiseren dat je de structuur van je botten niet kunt trainen. Hip Dips kun je dus nooit helemaal wegwerken, al kun je wel enkele dingen doen om de inkepingen te minimaliseren. Zo kun je je het beste op alle bil- en heupspieren focussen. Op die manier vergroot je namelijk de kans op rondere en vollere heupen, waardoor de deukjes in je heup worden geminimaliseerd. Tip: bekijk de Hip Dip workout van Her Protein. Deze workout bevat een tal aan oefeningen en trainingsschema om van de heup deukjes af te komen.

Hip Dips opvullen

Mocht je echt ontevreden zijn over je hip dips dan kan je altijd nog overwegen deze op te vullen met zogeheten hip dip fillers. Dit wordt echter niet aangeraden. Het is namelijk ook mogelijk om je hip tips weg te trainen met oefeningen.

Welke supplementen moet ik gebruiken om van heup deukjes af te komen?

Naast oefeningen om je bil- en heupspieren te trainen om zo rondere en vollere heupen te creëren, kan het innemen van supplementen helpen om je heup deukjes te minimaliseren. Voor een gezonde spieropbouw en vetverbranding zijn eiwitten, L-carnitine en vitamines belangrijk. Een eiwitshake bevat deze ingrediënten en bevordert dus je vetverbranding en spieropbouw.

Oefeningen om je Hip Dips weg te trainen

De beste oefeningen om van Hip Dips af te komen zijn: Donkey Kicks, Squats, Hip Thrust en Side Leg.

De beste workout oefeningen voor het weg trainen van Hip Dips.

Aanbevolen producten2 opmerkingen
door atezogdo op February 21, 2021

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Buy Amoxicillin Online Buy Amoxicillin Online dih.mhxv.herprotein.nl.xap.qo http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

door exunuvi op February 21, 2021

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin No Prescription daj.tcmt.herprotein.nl.def.oc http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


Laat een reactie achter
TERUG NAAR BOVEN

Iemand kocht net

Product name

info info