Betaalopties | Her Protein
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de €70,-.
  • Voor 15 uur besteld is morgen in huis.
  • NEW Fat Burner Miami Peach Ontdek Nu!

IDEAL
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in de vertrouwde betaalomgeving van je bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.  

PayPal
Betalen via PayPal gaat gemakkelijk en snel. Tijdens het bestelproces kies je voor betaalwijze PayPal en vervolgens word je meteen doorgeleid naar je PayPal account, waar je de betaling kunt afronden.

Creditcard
Bij Her Protein kun je betalen met de vernieuwde en nog beter beveiligde methodes van Eurocard/MasterCard Securecode en Verified by Visa. Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen, dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Her Protein is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard. De bank zal dan de betaling autoriseren en vervolgens versturen wij direct je bestelling.

Bankcontact (voor de Belgische klanten)
Met Bankcontact kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Door je pincode in te voeren checkt Bankcontact of er voldoende saldo op je rekening staat zodat je de betaling kunt afronden. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.


Aanvullende informatie

Veilig online betalen: Online betalingsgegevens zoals iDEAL of Credit Card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Ogone betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via het internet. 

 

Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden uitsluitend gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen enkele voorwaarden verstrekt aan derden.

TERUG NAAR BOVEN

Iemand kocht net

Product name

info info